verfkwasten

Gepimpte meubelen

Tweede hands geheel opgeknapt

Zo af en toe zie ik aardige dingetjes staan bij een kringloopwinkel. Die koop ik dan en beschilder ik met onze eigen lijn krijtverf van Just Paint. Deze meubeltjes zijn in uitstekende staat en hebben een brocante uitstraling gekregen. Ze zijn voor hele zachte prijsjes te koop en goed voor jaren plezier. Ook een uitkomst voor de studenten met weinig geld die er toch gezellig bij willen zitten. Wilt u zelf met krijtverf aan de slag? Klik dan HIER.
!

LADENKAST

Helaas!!! Te laat! Deze is verkocht...Prachtig brocante laden kastje
Dit kastje is al een jaar of tachtig oud. Gemaakt van grenen. De mooie diepe laden zitten in elkaar met handgemaakte zwaluwstaarten. Het is geschilderd met krijtverf in de kleur Bianco Antico uit de eigen krijtverflijn. Het kastje is daarna doorgeschuurd en in de was gezet. Er zitten nieuwe sloten in en nieuwe sleutelplaatjes op. Afmeting: 93 br x 50 d x 84 h (maten in cm)

STOEL

Brocante stoel
Een degelijke grenen stoel in de kleur Bologna heb ik na het aanbrengen van de krijtverf doorgeschuurd en in de was gezet. De rugleuning van de stoel is bevestigd met een pen en gat verbinding waar een spie doorheen zit en heeft daarom enige flexibiliteit. Een plaatje van een stoel voor in een landelijke keuken. Er zijn er drie van in voorraad. Informeer naar de verzendingsmogelijkheden. Hoogte 46 cm.

DEKENKIST

Alles netjes opruimen in deze dekenkist/speelgoedkist
Deze prachtige kist is gemaakt van degelijk multiplex en beschilderd met krijtverf in de kleur Napoli. Daarna is er patineer medium over aangebracht waardoor een vies geworden verflaag wordt gesuggereerd. De binnenkant is fris wit gemaakt en is prima geschikt om speelgoed, dekens of knuffels in te bewaren. Hij kan ook worden gebruikt als brandhoutkist naast de open haard of kachel. Maten 61 l x 30 d x 33 h. Maten in cm.

BOEKENKASTJE

Brocante boekenkastje Verkocht!
Dit massief eiken boekenkastje kan natuurlijk gebruikt worden om boeken in te zetten, maar de vorige eigenaar heeft er waarschijnlijk een CD collectie in gehad. In de achterwand zit een gat om bekabeling doorheen te voeren. Het kastje heeft de kleur Napoli gekregen, is daarna doorgeschuurd en in de was gezet. Informeer naar de verzendmogelijkheden. maten 90 l x 35 d x 70 h. Maten in cm.

MINISET

Te laat! Deze set is verkocht! Fraaie brocante bijzettafeltjes
Het befaamde minisetje uit de jaren '70 van de vorige eeuw met mooie Queen Anne pootjes nu fraai blauwgrijs  (Bologna) geschilderd met krijtverf en daarna doorgeschuurd en in de was gezet. Handig om even bij te zetten. Mooie set en technisch perfect.

SERVIESKAST/VOORRAADKAST

Deze kast is verkocht!

Fraaie brocante kast voor in de keuken

Deze leuke massief grenen kast is beschilderd met krijtverf in de kleuren Modena aan de buitenkant en Firenze aan de binnenkant. De kleur lijkt op de foto wat groen, maar is meer zacht geel.

De bovenste deuren zijn voorzien van kippengaas en de paneeltjes in de onder deurtjes zijn eveneens in de kleur Firenze geschilderd.

Op de deuren zitten porceleinen knoppen met messing schroef. Een plaatje van een kast.

MEIDENKAST

Handgemaakte kast Verkocht!
Deze prachtige grenen meidenkast is handgemaakt en heeft leuke details. De kast is geloogd en daarna in de de grijze justpaint krijtverf gezet. Daarna licht doorgeschuurd en volledig afgewerkt met vloeibare was. Twee legplanken hebben een gezellig kantje gekregen. Een sieraad voor in een landelijke keuken, badkamer, bijkeuken of hal. Écht een hele leuke kast voor een schappelijke prijs. Maten br 105 h 140 d 60 cm.