kast in aanbouw
Een kast bijna klaar voor aflevering. Even schuren en dan nog de afwerking....

Nieuw werk

Een Custom kast, tafel, dressoir, kabinet, vitrine of keuken speciaal voor u gemaakt

U zou graag een kast willen hebben in dat ene hoekje maar helaas is er geen mooie standaardoplossing. De meubelzaak heeft maar twee maten: Té groot en té klein.

In dat geval ga ik graag met u om tafel zitten om één en ander te bespreken. U levert me de maten van de plek waar het meubel moet komen of misschien heeft u zelf al een tekening van het toekomstige meubel gemaakt.

We bespreken de mogelijkheden en de onmogelijkheden. We kijken hoeveel deuren, laden, planken, sloten, greepjes, kleppen, glaswerk er in moet komen.

We bepalen de houtsoort (80 soorten als het moet en 40 is sowiezo geen probleem).

We bepalen de afwerking: lak, olie, zeep, was, hardwax ja zelfs politoer behoort tot de mogelijkheden.

Als we alles op een rijtje hebben heb ik ongeveer een week nodig om op mijn beurt een en ander uit te zoeken zodat ik u een duidelijke vrijblijvende offerte kan doen toekomen. Deze ontvangt u doorgaans per mail.

Wanneer de offerte akkoord wordt bevonden en ik van u middels een handtekening toestemming krijg om het meubel te maken en de helft van de aanneemsom heeft voldaan, ga ik er mee aan het werk. Daarbij houd ik u via de mail op de hoogte van de vorderingen. U kunt mij en de vorderingen ook volgen op Twitter en Facebook. Wanneer het meubel klaar is krijgt u bericht.