houtkrullen
Ook voor de kleinmeubelen geldt: eerlijk handwerk

Kleinmeubelen

Kleine meubelstukken voor een verloren hoekje.

Onder kleinmeubelen versta ik kleinere meubelstukken die handig kunnen zijn of in een verloren hoekje kunnen worden ingezet. Te denken valt aan: kapstokken, kisten, bijzettafeltjes, muziekstandaards, paraplubakken en al wat dies meer zij.

!

BIJZETTAFEL

Mooi mixed wood

Deze prachtige bijzettafel van mixed wood (merantisoorten) is een eenmalige aanbieding. Volledig Nederlands handgemaakt met zwaluwstaarten. Afgewerkt met hardwaxolie. 49 x 49 x 49 cm

Van 425,00 voor 350,00 euro

VERKOCHT

LADENKASTJE

Mooi repro antiek ladenkastje Verkocht!

Dit kastje is een in China nagemaakt replica van een oud Engels ladenkastje. Fraai gefineerd en gelakt kastje voor een kleine prijs. Eenmalige aanbieding.

Van 179,00 voor 149,00 euro

SLAGERS HAKBLOK

Nostalgisch hakblok

Handgemaakt slagershakblok van massief gestoomd beuken met wenge banden. Nog eentje voor een kleine prijs. Eenmalige aanbieding.

Van 225,00 voor 175,00 euro

MUZIEKSTANDAARD

Op bestelling leverbaar
prachtige muziekstandaard van massief essen. In hoogte verstelbaar. Blad kan bewerkt worden met initialen. Ontwerp zelf aanleveren.

SCHATKISTJES

Leuke kistjes

Verkocht!

Deze kistjes passen in elkaar. Kunnen los of als set cadeau worden gedaan of worden gebruikt als schatkistje voor dierbare spulletjes. Dit is de laatste set Op=Op

van 35,00 voor 25,00 euro

KISTJES BOEK

Leuke kistjes We hebben weer 3 sets te pakken kunnen krijgen!!

Set van 4 kistjes in boek vorm. leuk voor een verzameling of andere kostbaarheden. Nu voor voordelige prijs voor de hele set  35 euro

SCHAAKTAFELTJE

Repro antiek Verkocht!

Een fraaie schaaktafel met mooi inlegwerk. Het blad is 42 x 42 cm en e hoogte is 56 cm. Dit is een mooie kopie van Chinese makelij voor een kleine prijs. Van 179,00 voor 135,00 euro.

SOKKEL

Fraai voor de hal
Massief eiken sokkel van 69 cm hoogt en 80 cm hoogte. In het eiken zit een fraaie verkleuring door metaal. Ideaal om bijvoorbeeld een pot of vaas op te zetten in een hal. De laatste twee. Beiden voor dezelfde lage prijs van 85 euro.

DARTKABINET "KASTEEL"

Thuis ook darts spelen  Uitverkocht!
Deze dartkast is van 18 mm vuren en donker bruin gebeitst. Met zwaar stalen beslag, een dartbord, darts en een scorebord. Nu van 85,00 voor 75,00 euro.

NAAIMACHINE MEUBEL

Volledig gerestaureerd Verkocht!
Naaimachinemeubel uit de jaren '50. De tijd dat ook aan productiemeubels nog veel aandacht werd besteedt. Het kastje is helemaal opnieuw gepolitoerd en in perfecte staat. Zie de video op youtube van de restauratie  Nu in de aanbieding van 425,00 voor 350,00 euro.

HEARTLESS TRUNK

Kunstwerk
Te gebruiken als op zichzelfstaand stuk, sokkel, bijzettafel etc. Stam met verwijderd hart. Populieren. Hoogte ca 75 cm. Nu van 250,00 voor 185,00 euro