Stagiair bezig met schuren van kast

Kasten

Kasten in vele vormen

Keukenkasten, dressoirs, vitrinekasten, boekenkasten. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met deuren, met laden, met kleppen, met glas, met schuifdeuren, met openslaande deuren. Leg uw ideeen voor en we maken er samen iets moois van.

!
Kast mixed wood

KAST MIXED WOOD

Een echte blikvanger
Deze kast is gemaakt van verschillende kleuren meranti en heeft vier deuren en een lade. Bedoeld voor TV en audio apparatuur. In de lade past precies een CD of DVD. De kast is afgewerkt met blanke zijdeglans hardwaxoil.
Stoer dressoir met zitplaatsen

LANG DRESSOIR

Met kussens er op is het een mooie extra zitgelegenheid

Ontwerp van de klant. Uitgangspunten: zithoogte, apparatuur moet er in passen en er moeten veel laden in komen voor CD's en DVD's

Gekozen wordt voor vuren kasten met een eiken blad. De kasten zijn los van elkaar, maar wel op maat gemaakt en kunnen gekoppeld worden. Voor een stoere afwerking wordt gekozen voor een kleurolie van Woca.

Custom buffetkast massief eiken

BUFFETKAST

Voor wie meer bergruimte wil
Een geweldige massief eiken buffetkast. Volledig naar ontwerp van de klant. De kast is in twee delen gemaakt. Het onderste deel zou ook als dressoir kunnen dienen. De glasdeuren zijn schuifdeuren, de houten kussenpaneeldeuren zijn openslaand. Ook de zijkanten zijn kussenpanelen. Kast is afgewerkt met blanke Woca olie. De grepen zijn ingelaten RVS grepen. Later is in dezelfe stijl een dressoir bijgemaakt.
linnenkast

LINNENKAST

Ook als set verkrijgbaar

Deze linnenkasten passen precies bij de slaapkamerinrichting. De kast op de foto heeft drie schuifdeuren waar twee leggeeelten en één hanggedeelte achter schuil gaan. Daaronder zijn drie ruime laden gemaakt. Voor de afwerking is gekozen voor een blauw/grijze decorwas. Wanneer u de foto aanklikt ziet u ook nog een twee deurs uitvoering.
witgespoten mdf dressoir

MODERN ZWEVEND DRESSOIR

Strak en eenvoudig

Een dressoir van MDF in witte zijdeglans 2 componentenlak gespoten. De kleppen kunnen door een indrukken worden geopend en zijn dus greeploos. Doordat het dressoir op blokjes staat die wat verder naar achteren zijn geplaatst, lijkt het alsof de kast zweeft.
provencaalse buffetkast

BUFFETKAST

Provencaals lavendelblauw
Deze buffelkast is volledig gemaakt van MDF. Heeft kussenpaneeldeuren en glasdeuren voor dingen die gezien mogen worden. Zes laden geven een hoop bergruimte. De kast is lavendelblauw geschilderd. Een ander kleurtje kan ook.
Iroko moderne buffetkast

MODERNE BUFFETKAST

Strak, functioneel en mooi
Deze kast van iroko heeft veel laden, een deur, een grote bestekla en een vitrinevak bovenin. De kast is van gedeeltelijk massief hout en gedeeltelijk fineer. Daarna is de kast gebeitst en afgelakt. RVS grepen maken het af.
dressoir licht eiken

TV/AUDIO MEUBEL

Eiken whitewash 
Dit meubel is gemaakt van eiken en afgewerkt met witte wasolie. Eenvoudig ontwerp oor de klant en strak uitgevoerd door Meubeluniek. In het midden past de apparatuur.

TV/AUDIO MEUBEL

Met stoere blokpoten
Kast van massief eiken afgewerkt met witte wasolie. Aluminium grepen. Twwe deuren en een miden vak voor de apparatuur.
Nieuwe "antieke" kast

TV KAST

Geen antiek maar nieuw
Deze kast is een kopie van een kast die op een schilderij te vinden is. Het is een "boers"model waar een moderne invulling aan is gegeven. Er is voldoende plaats voor een TV die op een draaiplateau staat en DVD's die in de la  daaronder passen. Het onderstel heeft een mooi zaag patroon. De kast is in een groene tint geschilderd. Roestig beslag maakt het af. In de kast zit geen achterwand i.v.m. koeling van de TV