tafels met bank Eiken
tafels met bank Eiken

Tafels

Een tafel van eiken, iepen of beuken. Van drie meter vijftig of tachtig centimeter. En natuurlijk ook naar uw eigen ontwerp. Met laden of zonder. Met gedraaide poten, Queen Anne poten of rechte poten. U zegt het maar en we maken het.

!

SIDETABLE

Verkocht! Side table noten
Deze sidetable met dubbel blad in noten fineer heeft in de winkel van meubeluniek gestaan als inventaris/showmodel. Doordat er een grote kast voor in de plaats komt is er nu geen ruimte meer voor en kan hij voor een kleine prijs weg. Normale maakprijs zou rond de 1200 euro liggen. Nu voor 185,-
Eiken eettafel

EETTAFEL

Massief eiken, met poten door het blad.

Eettafel van massief europees eiken in doorgaande lamellen dus niet gevingerlast. De poten steken door het blad heen en zijn verwijderbaar. Te leveren in 40 houtsoorten en volgens uw eigen specs.
designtafel

EETTAFEL

Betaalbaar design
Deze tafel heeft een blad van 8 cm dik. De kolompoten hebben een dikte van 12 cm. Het blad en de poten zijn gefineerd met esdoornfineer dat in blokken is verlijmd. Zo onstaat een mooi patroon. Er om heen zit een massieve rand van esdoorn. Later is deze tafel gebeitst en gelakt, maar daar zijn geen foto's van.
landelijke tafel

EETTAFEL

Mooi hergebruikt hout
Deze tafel is gemaakt van het hout van een oude garagedeur. De verrotte stukken zijn verwijderd en van het bruikbare materiaal is deze tafel gemaakt. Het is grenen dat gebeitst en gelakt is. In de bladregel is een lade gemaakt. De poten zijn gedraaid op een vrij ruige manier. Hierdoor ontstaat een landelijke sfeer.
tafel van multiplex

EETTAFEL

Speels met kops multiplex
Eigen ontwerp tafel gemaakt van stroken multiplex die tegen elkaar zijn aan gelijmd. De achterste poten vormen één geheel met het blad. Aan de voorkant is een driehiekig kastje gemaakt waar spelletjes of boeken in kunnen worden gezet. Deze is blauw/grijs gebeitst, maar de kleur kan aan uw interieur worden aangepast.
mooi en strak

EET/WERKTAFEL

RVS met eiken
Deze eettafel die ook prettig is om aan te werken heeft een RVS onderstel. Het blad is van massief rustiek eiken, maar dat zou net zo goed iepen of noten kunnen zijn.
ouderwetse uitschuiftafel

EETTAFEL

Ouderwetse uitschuiftafel
Bijna nergens worden meer kleinere ouderwetse uitschuiftafels verkocht. Nog wel bij ons. Bladen kunnen aan één of aan twee kanten worden uitgetrokken zodat een groter geheel ontstaat. Ideaal voor de wat kleinere eetkeukens of voor kleiner behuisden. Deze is gemaakt van massief teak en teakfineer.
Speelse tafel

EETTAFEL

Wit met natuurlijk blad
Eettafel met onderstel dat in de witte decorwas is gezet. Het blad en de ladefronten zijn echter gewoon natuurlijk geolied. Een speels effect ontstaat zo op een robuuste tafel.
Grote ontmoetingstafel

ONTMOETINGSTAFELS

Tafel met bijpassene bank
Deze tafels met bijpassene bank zijn gemaakt voor een school. Er wordt aan gewerkt door kinderen, gegeten en worden gebruikt om koffie aan te drinken tijdens ontmoetings activiteiten. Blank afgewerkt met hardwax. Prijs is per set van tafel en bank.
setje van twee

SALONTAFEL

Salontafels als setje
Deze twee salontafels zijn gemaakt van massief kersen en passen in elkaar. Zo kan eenvoudig meer ruimte gecreeerd worden wanneer er visite is. De set staat hier nog onafgewerkt in de werkplaats, maar is later afgewerkt met hardwaxolie waardoor de tekening veel meer gaat spreken. Prijs is per set van twee.